Om Nordens Biler

Nordens Biler er i samarbejde med Mesterbiler, som giver dig utrolig mange service, finansering og autohjælpsmuligheder.

Nordens Biler byder på et bredt udvalg af nyere brugte biler, og vi sætter stor ære i, altid at kunne give kunden en behagelig og professionel oplevelse. 

Du finder Nordens Biler i Nordsjællands charmerende villaområde på strandvejen i Espergærde, hvor vi bestræber os på at yde den bedste service om du skal købe, bytte eller 

sælge din bil. Vi har sammensat salgsafdeling, værksted og klargøring under et tag, og Nordens Biler kan derfor opfylde netop dine behov. Handler du hos os vil du altid opleve en kvalificeret rådgivning, og har vi ikke varen bestræber vi os naturligvis på at finde bilen som netop opfylder dine behov og forventninger.Ønsker du at læse mere om Mesterbiler kan du klikke på logoet til højre.

Mission

Nordens Biler leverer en professionel og værdiskabende oplevelse, og sikrer vores kunder en problemfri mobilitet. 

Medlem af Autobranchen Danmark

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som er den førende brancheforening for landets bilforretninger, og vi kan derfor tilbyde fordelagtige finansierings- og forsikringsmuligheder.

Autobranchen 290 200X68

Vores målsætning er at skabe værdi for vores kunder. Det forudsætter at vi leverer en loyal og troværdig service, og at de beslutninger der træffes, er de rigtige for kunden.

Senest ankomne bil


Nyhed

Opel Astra

1,4 T 150 Enjoy
SE DENNE BIL DKK 181.000

Kennie Fogtmann
Indehaver

Vi mangler gode brugte biler - ring og få en snak med os om hvordan vi kan hjælpe dig.
Ring på 49 17 03 02 

  • Køb, salg og bytte af biler
  • Altid nyserviceret
  • Altid nysynet ved levering

Kontakt os

Ny Strandvej 34, 3060 Espergærde
Telefon: 49 17 03 02
Se på kort