LEASING

top3.png

Flexleasing gør drømmebilen mulig i samarbejde med Nordens Biler

 

Flexleasing er den perfekte løsning til dig, der ønsker en lækker bil, uden at binde en masse penge. Derfor har vi hos Nordens Biler specialiseret os i at skræddersy løsninger til vores kunder som ønsker fleksibilitet. Flexleasing er både perfekt hvis du efter par år gerne vil skifte bil igen, eller hvis du gerne vil købe din bil fri efter at have skrevet ned på bilens værdi over et par år.

Modsat almindelig operationel privatleasing hvor du betaler en høj pris for at køre i en fabriksny bil som du skal aflevere igen, skal du se flexleasing som en anden måde at eje din bil på. Du skal ikke tænke på store ekstra regninger når du vil af med bilen igen og du er selv herre over hvad der skal ske.

Hos Nordens Biler er vi eksperter i at rådgive dig om flexleasing – hvornår det kan betale sig, hvornår det ikke kan og ikke mindst hvordan du står som kunde. Udover dette har vi også specialiseret i at hente lige præcis den bil du måtte ønske og tager den hjem UDEN ekstra omkostninger. Hos os handler det om gensidig tillid og at du som kunde altid står med de bedste kort på hånden. Glade kunder er vores eneste mål.

 

Fordelene med privat flexleasing:

Du har kun få penge bundet i bilen

Bilen er ikke låst med en stor afgift bundet til handelsprisen

Langt flere er interesserede i bilen ved salg, hvilket gør din bil til en langt mere eftertragtet vare

Det er din bil - du skal ikke bekymre dig om kørte km., standen og ekstra regninger ved slitage og brugsspor

Du kan lettere skifte bil uden at miste store summer hver gang

 

Flexleasing samarbejde:

Nordens Biler samarbejder med Focus Flexleasing, der siden 2019 har været en del af Fleggaard. Her har fået en unik aftale, der gør at vi kan tilbyde dig markedets mest konkurrencedygtige priser, samtidig med at vi gennem dem har en seriøs samarbejdspartner der stille krav til både os og til sig selv, således at du som kunde altid står bedst muligt stillet i sidste ende.

 

Rådgivning:

Som ny der ønsker at Flexlease, kan konceptet forekomme lidt kompliceret og det kræver derfor grundig rådgivning og indføring. Hos Nordens Biler har vi specialiseret os i at rådgive professionelt og objektivt om flexleasing. Det er vigtigt for os at du forstår konceptet 100%. På denne måde bliver du ikke snydt og vil altid stå med de bedste kort på hånden i sidste. Det handler om at kunne gennemskue et tilbud og ikke lade sig lokke af tilbud der er for gode til at være sande - for det er de sjældent!

 

Uanset hvad vil vi altid gøre vores ypperste for at rådgive dig korrekt, uanset om du vil flexlease, købe med eller uden finansiering.

KONTAKT OS

Nordens Biler

Ny Strandvej 34

3060 Espergærde

Danmark

Telefon: 49 17 03 02

salg@nordensbiler.dk

vaerksted@nordensbiler.dk

ÅBNINGSTIDER

Man. - Tors.

Fredag

Lørdag

Søndag

VÆRKSTED

Man. - Tors

Fredag

09.00 - 17.00

09.00 - 16.00

Lukket

11.00 - 14.00


 

08.00-16.00

08.00-15.30

SOCIAL MEDIA

Instagram

Facebook

© 2021 NORDENS BILER ALL RIGHTS RESERVED  -  DESIGN BY: KBHAVNAGENCY.DK

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon